ONE ROAMING

Për çdo shtet ku do të udhëtoni, ONE  ju mundëson të jeni në lidhje në çdo moment.

Thjesht zgjidhni shtetin, dhe udhëtim të mbarë!

  Hapat e aktivizimit të shërbimit ONE Roaming

  1. Nëse je klient individ me kontratë, aktivizo Roaming duke telefonuar në 142, në çdo dyqan ONE ose duke kontaktuar agjentin tuaj të biznesit.
    Klientët me parapagesë e kanë shërbimin Roaming të aktivizuar automatikisht.
  2. Aktivizo një paketë Roaming në MyOne App ose në çdo dyqan ONE.
  3. Përzgjidh Data Roaming.
  4. Zgjidh Rrjetin Partner http://smartroam.one.al/
  5. Për më shumë detaje ndiqni tutorialet më poshtë.

Kliko, dhe shiko paketat dhe tarifat e roaming për ty!

SIGURIMI NË UDHËTIM.
Me aktivizimin e paketës  Roaming Mix 4 Ditore  dhe Roaming Mix 10 Ditore, përfitoni edhe sigurimin në udhëtim nga SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA *

 

*E vlefshme për paketat me parapagesë dhe planet UP , UP Business.