Distributor kryesor i telefonisë celulare ONE

Të përkushtuar drejt profesionalizmit ndaj klientit, sherbimeve cilesore dhe standarteve te larta.

Rreth nesh

Ne jemi Kompania INTERCOM dhe perfaqësojmë Gjeneratën e Re të Telekomunikacionit. Stafi jonë i talentuar i shërben qindra abonentëve

Shërbimet tona

Ne përfaqësojmë dixhitalizimin duke fuqizuar njerëzit, kompanitë dhe shoqëritë që të qëndrojnë në kontakt me gjithçka

Produkte

Eksperienca e gjatë në tregun Shqiptar, me skuadrën tonë të kualifikuar dhe me dyqanet tona bashkëkohore, na bëjnë ndër më konkuruesit në tregun e telekomunikacionit.

PAKETA STANDARTE

Klikoni ikonen ose linkun e meposhtem ne menyre qe te shikoni paketat tona

PAKETA SHTESË

Klikoni ikonen ose linkun e meposhtem ne menyre qe te shikoni paketat tona

PAKETAT ROAMING

Klikoni ikonen ose linkun e meposhtem ne menyre qe te shikoni paketat tona

PAKETAT E INTERNETIT

Klikoni ikonen ose linkun e meposhtem ne menyre qe te shikoni paketat tona

PAKETAT NDËRKOMBËTARE

Klikoni ikonen ose linkun e meposhtem ne menyre qe te shikoni paketat tona

PAKETA TË TJERA

Klikoni ikonen ose linkun e meposhtem ne menyre qe te shikoni paketat tona

QË PREJ 2001 NË SHËRBIMIN TUAJ

Thjeshtësia dhe sinqeriteti është çelësi i suksesit tonë

18

Vite eksperiencë

33

Telekom Shop

121

Pika Shitje

75

Punonjës

Ku mund të na gjeni